Opskrifter

til inspiration ....

Vaniliecupcakes fra Rusland

Vanilje cupcakes

(Opskrift fra Rusland)

100g usaltet smør (stue temp.)
100g sukker

2 æg (stuetemp.)
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. bagepulver
100 g sigtet mel

75 g piskefløde

1- Smør og sukker piskes let og luftigt.

2- Æggene piskes i et af gangen.

3- Tilsæt vaniljesukker

4-Tilsæt mel blandet med bagepulver. Pisk blandingen kun til det lige er blandet.

5- Tilsæt piskefløde og pisk kort ind til blandingen er glat.

Fyld dejen ½ del op i 12 papirforme og bag ved 180 C i 20-25 min.

Creme

125g usaltet smør (stue temp.)
125g flormelis

100 g Philadelphia

½ tsk. vaniljeekstrakt
1) Smør piskes med høj hastighed 4-5 min. Smørret bliver lysere og luftige.

2) Sigt flormelis i smør og pisk 3-4 min med høj hastighed. I begyndelsen danner massen klumper, med de forsvinder når man forsætter med at piske. Jo længere man pisker des lysere bliver massen.

3) Tilsæt vaniljeekstrakt og flødeost, pisk til det er blandet. Kan stilles lidt i køleskab, hvis cremen er blevet alt for blød.